fakta.ba

7 savršenih: Sunčane naočale iz<br>high street ponude

Topli i razigrani dani nam se bliže i moramo priznati…

Topli i razigrani dani nam se bliže i moramo priznati kako im se veselimo. Jedva čekamo iskočiti iz zimskih kombinacija i kreirati proljetne i ljetne outfite od jednostavnih i prozračnih materijala. Ovog proljeća fokus je na bojama i uzorcima, ali i novim trendovima o kojima smo pisali. Iako trendovi izlaze na tjednoj bazi, ponekad smo siti ulaganja u komade koji nam kasnije samo stoje u ormaru.

Idealan miks praktične i stylish garderobe je kombinacija statement komada s trendi modnim detaljima. Naime, modni detalji su najvažniji dio outfita i upravo će oni vašoj kombinaciji dati ‘ono nešto’. Stoga smo zavirili u nove kolekcije modnih detalja high street brendova i posebno ističemo sunčane naočale koji su nam glavni dodatak u proljetnim i ljetnim danima.

Sunčane naočale – ‘it’ dodatak modnom outfitu

Sunčane naočale su modni detalj koji nikada ne izlazi iz mode. Iako je njihova uloga funkcionalna zaštita od štetnih UV zraka, ne možemo ne primijetiti kako ih se puno više percipira kao fashion modni detalj. Što nije ni čudno s obzirom na to kako zaista mogu podići cijeli look.

Kada govorimo o ponudi sunčanih naočala u high street ponudi možemo se susresti s komentarima kako je riječ o nekvalitetnim staklima koji će vam utjecati na vid. No, kako je proizvodnja napredovala, tako su danas sunčane naočale iz high street ponude zaista dobar ulov kojim možete osvježiti vašu kolekciju. I dalje smatramo kako je dizajnerski komad broj 1, no ako želimo unijeti određenu promjenu u stil i obogatiti garderobu, posegnut ćemo za high street detaljima.

Modeli sunčanih naočala koje ćemo nositi

Ove sezone nosi se sve pa u tom smislu budite hrabri i s odabirom modnih detalja. Ako njegujete jednostavan stil, uložite u stylish modni detalj. Razni oblici su u trendu, ali sami ćete najbolje procijeniti koji model vam stoji na oblik lica i to treba biti najvažnija stavka kod odabira naočala. Nakon toga možete se odlučiti za model u boji ili pak klasičan u crnoj nijansi. U nastavku izdvajamo 7 savršenih modela sunčanih naočala koje će vas osvojiti na prvu.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba