fakta.ba

Bećirović čestitao Erdoanu pobjedu na predsjedničkim izborima

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović čestitao je predsjedniku…

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović čestitao je predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoanu (Recep Tayyip Erdoğan) pobjedu na predsjedničkim izborima. 

– Poštovani gospodine predsjedniče, U ime građana Bosne i Hercegovine i svoje lično ime, dozvolite da Vam, u svojstvu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine uputim srdačne čestitke na ostvarenoj pobjedi na predsjedničkim izborima i Vašem ponovnom izboru za predsjednika Republike Turske.

Uvjeren sam da ćete ovu odgovornu dužnost i dalje obavljati uspješno i predano, te da će se prijateljski i bliski odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Turske nastaviti razvijati na uzajamnu dobrobit i u interesu svih naših građana. Koristim i ovu priliku da ponovim svoju duboku zahvalnost na prijateljskoj i kontinuiranoj podršci koju pružate Bosni i Hercegovini.  

Uz iskrene želje za Vaše blagostanje i uspjeh, kao i napredak i prosperitet naroda Republike Turske, primite, gospodine predsjedniče, izraze mog ličnog poštovanja – stoji u Bećirovićevoj čestitki upućenoj predsjedniku Turske povodom pobjede na predsjedničkim izborima, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba