fakta.ba

Bogat sadržaj za Dan općine Travnik

Travničane i ove godine očekuje više od stotinu sadržaja koji…

Travničane i ove godine očekuje više od stotinu sadržaja koji promoviraju jedinstvene travničke vrijednosti u sklopu kulturno-zabavne i sportske manifestacije Dan općine Travnik, koja će biti održana od 7. do 21. ožujka.

Glasnogovornica manifestacija Aldijana Dizdar kazala je kako su se i ove godine prijavila brojne udruge građana, nevladine organizacije, sportski klubovi, gospodarski subjekti, neformalne grupe građana, javne ustanove, kao i pojedinci.

– Manifestacija ove godine donosi brojne umjetničke izložbe i performanse, promocije knjiga i kazališne predstave, raznovrsna edukativna predavanja i zabavne radionice za odrasle i najmlađe, ali i mnoštvo sportskih aktivnosti – rekla je Dizdar.

Tajnica Općine Travnik i predsjednica Organizacijskog odbora manifestacije Aida Daul dodala je kako su i ove godine planirane prepoznatljive aktivnosti kao što su “kajganijada” i “klub neizlječivih Travničana”.

– Ni ove godine nismo izostavili one najmlađe te će pored brojnih sadržaja posvećenih upravo njima, mališani imati i jedan cijeli dan samo za sebe u okviru kojeg će biti upriličeno višesatno druženje i zabava uz brojne zanimljive sadržaje kao i proslava rođendana djece prvorođenih beba na sam Dan općine Travnik – kazala je Daul.

(Izvor: Fena)

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba