fakta.ba

Borenović: Dodik sa Schmidtom tajno nazdravljao

"Borenović bez dileme gostuje na svim televizijama, i tvojim i…

“Borenović bez dileme gostuje na svim televizijama, i tvojim i manje tvojim, govori jednako otvoreno, bez pardona i direktno o svim prevarama, korupciji i urušavanju vrijednosnog sistema tvog vladajućeg režima.

Pa i na tvojoj RTRS koja, uzgred rečeno, ide na noge u Sarajevo kod, kako si ga do sada nazivao, turiste i migranta Šmita. Onog istog sa kojim si se prije neki dan, navodno, susreo, opet nagodio i tajno nazdravljao tu kod sebe u bakinačkim lokalima.”

Poručio je ovo predsjednik PDP-a Branislav Borenović, reagujući na Dodikovu izjavu da lider PDP jedino što može je da priča po sarajevskim televizijama o njemu, jer ništa pametno ni o PDP ni o sebi ne može ni reći.

“Ima nas dovoljno kod kojih tvoje viđenje komoditeta i privilegija nema šanse da prođe i koji ćemo uvijek reći ko ste, šta ste i u šta ste pretvorili ovo društvo”, dodao je Borenović.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba