fakta.ba

Crne gležnjače ništa ne može zamijeniti u ormaru, a ovo su najbolji modeli: Nose se godinama, a izgledaju sjajno baš svaki put

Crne gležnjače. Svima nam je potreban jedan par u ormaru…

Crne gležnjače. Svima nam je potreban jedan par u ormaru (ili možda sedam njih), a modeli se razlikuju i u potpunosti mogu biti usklađeni s individualnim stilom. I dok se neki neće razdvajati od ravnog modela od brušene kože, drugima će statement komad predstavljati onaj na četvrtastu petu i sa srebrnom kopčom. U svakom slučaju, poput balonera, bijele košulje ili džempera od kašmira, modni ormar nezamisliv je bez para dobrih crnih gležnjača

Opsjednutost crnim gležnjačama posve je opravdana. Uglavnom se slažu s gotovo svime iz ormara. Traperice? Da. Suknje? Naravno. Haljine? Savršeno! Stoga je dobro razmisliti kako odabrati stil koji najbolje odgovara vašoj estetici, bez obzira na vladajuće trendove.

Većina će se vjerojatno osloniti na par gležnjača s petom srednje visine u najjednostavnijim siluetama i s minimalnom završnom obradom. No tu su i zdepasti, pomalo robusni combat modeli savršeni za dane u pokretu.

Stoga ulaganje u par crnih gležnjača treba shvatiti ozbiljno i uvijek je preporučljivo kvalitetu staviti ispred količine. Bolje kupiti pristojan kožni par nego jeftiniju opciju za jednokratnu upotrebu koja je pretjerano vođena trendovima i mogla bi izgledati zastarjelo već do početka sljedeće jeseni.

Ovo je pet stilova kojima je teško pogriješiti – izgledaju aktualno, ali imaju snažan potencijal dugotrajnosti.

Robusne gležnjače

Ovo je model čizama koje odbijaju izaći iz mode. Imali smo prilike vidjeti puno zdepastih modela proteklih nekoliko godina, a one su jednako cool i lake za nošenje kao i prve sezone.

Kaubojske čizme

Ako je dovoljno dobro za Francuskinje, dobro je i za ostale ljubiteljice mode. Kaubojske čizme sada su stalni trend, s brojnim dizajnima u ponudi poznatih brendova.

Klasične čizme Chelsea

Kad ste u nedoumici, držite se klasike, a bezvremenskom siluetom čizama Chelsea jednostavno je nemoguće pogriješiti. Ovaj dizajn nosi se uz sve i tijekom niza sezona dokazao je svoju privlačnost.

Gležnjače na petu

Gležnjače na petu pogodne su za dotjerano i ležerno odijevanje, ovisno o visini i stilu. Upravo taj element vrijedi razmotriti kada birate svoj savršen par.

Čizme s vezicama

Nosite ih uz udobnu pletenu haljinu i šarene torbice. Samo dodajte neprozirne tajice do proljeća i modni uspjeh je zagarantiran.

(Izvor: tportal.hr)

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba