fakta.ba

Dodik se ponovo žalio na društvenim mrežama: “Neće nama ni muslimani ni stranci određivati…”

"Neće nama ni muslimani ni stranci određivati..."

Predsjednik RS-a Srpske Milorad Dodik tvrdi da je “dan RS-a dostojanstveno obilježen i ove godine”, te da je poslata “jasna poruka da RS-u niko neće određivati šta smije, a šta ne smije slaviti”.


“Nikada nećemo odustati od proslave 9. januara. Dostojanstveno smo ga obilježili i ove godine. Zahvalan sam svim prijateljima koji su bili sa nama. Poslali smo i jasnu poruku da nam niko drugi, ni muslimani ni stranci, neće određivati šta smijemo, a šta ne smijemo slaviti. Kada bismo pristali na to, odrekli bismo se i sebe i RS-a”, napisao je Dodik na “Instagramu”.

On je u retrospektivi protekle sedmice podsjetio da je prisustvovao božićnim prijemima u Istočnom Sarajevu i kasarni “Kozara” u Banjaluci. “Danas kada obilježavamo i pravoslavnu Novu godinu, svima koji slave želim puno porodične sreće i uspjeha u životu. Živi i zdravi bili”, naveo je Dodik.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba