fakta.ba

Džeko završio na sastanku kod predsjednika Fenera

Edin Džeko i dalje je glavna tema medija u Turskoj

Edin Džeko i dalje je glavna tema medija u Turskoj, a nakon serije loših rezultata Fenerbahčea, Dijamant je navodno održao sastanak s predsjednikom Alijem Kocom.

Kako piše Fotospor, Džeko je nakon poraza od Ludogoretsa u Konferencijskoj ligi sredinom sedmice (2:0) zajedno s Dušanom Tadićem i trenerom Ismailom Kartalom završio na raportu kod prvog čovjeka kluba.

Džeko je na sastanku pohvalio rad trenera İsmaila Kartala, ali kako tvrdi pomenuti portal, naš kapiten smatra da je njegov stručni štab slab i da šef struke Fenerbahčea nema adekvatnu pomoć svojih saradnika, osim taktičkog dijela.

Kapiten Zmajeva smatra da bi Kartal u stručni štab trebao dovesti stručnjake koji poznaju više stranih jezika kako bi komunikacija sa igračima bila što jednostavnija, a njegov zahtjev iznenadio je turske medije.

Inače, Džeko je burno reagovao na izmjenu na jučerašnjem meču protiv Adana Demirspora, ali nedugo nakon utakmice objavio je fotografiju na kojoj s osmijehom pozira s trenerom Ismailom Kartalom, čime je demantovao špekulacije o eventualnom sukobu.

Utakmica je okončana rezultatom 0:0, a Džeko je ostao na deset ligaških pogodaka. Fenerbahče u narednom kolu dočekuje Karagumruk

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba