fakta.ba

EKSKLUZIVNO / Švicarski luksuzni brend dolazi i u BiH: Prvi Flagship-store nakita De Colliers u srcu Sarajeva

Postanite dio naše zajednice, budite ambasador na Instagramu i TikTok…

Postanite dio naše zajednice, budite ambasador na Instagramu i TikTok

Švicarski luksuzni brend nakita De Colliers stigao je i u Bosnu i Hercegovinu. Prva prodavnica nakita, koji odiše elegancijom i luksuzom otvora se u Sarajevu, nedaleko od Vječne vatre, u ulici Kulovića.

Osnovna karakteristika nakita koji krasi dame u zemljama širom svjeta, osim elegancije i luksuza, jeste pristupačnost i dostupnost svima, bez obzira na društveni status.

  • Naš nakit zadovoljava visoke standarde kvaliteta. Ručno je izrađen od najkvalitetnijih materijala, a napravljen je da traje doživotno. A, živt nas je naučio da traje samo ono što vrijedi. Stil je jedinstven spoj vanvremenske elegancije, minimalističkog dizajna i dodira luksuza. S vintage vibracijama i modernim, luksuznim preokretom, kreiramo nakit koji možete nositi svaki dan – u kombinaciji s bilo kojom odjećom i za svaku priliku – rekao je XX.

Naši najprodavaniji proizvod je linija prstenja i naušnica, za čije oblike se crpi inspiracija u prirodi, na primjer iz lišća trešnje ili Pilee. Glavni dizanjer je MirsadMC, švicarski dizajner bh. korijena, koji putuje na relaciji Evropa i Amerika, ostaje u vrtu: a novu kolekciju posvetio je Tangelu, što je plod u obliku štapa nepravilnog oblika, koji visi na uhu ili oko vrata.

Budite dio naše globalne ambasadorske zajednice

Svaki Influenser De Colliersa može se prijaviti za naš ambasadorski program! Morate imati profil na društvenim mrežama i biti aktivni na društvenim mrežama. Također, nudimo niz dodatnih misija i pogodnosti za profile s više od 4.000 pratilaca. Pozdravljamo kreatore sa različitih platformi društvenih medija kao što su YouTube, TikTok ili Pinterest, ali imamo snažan fokus na Instagram (LINK)

Posjetite nas i na web-adresi www.decolliers.com, a ubrzo otvaramo i naša vrata u Sarajevu, jer svima pripada sreća i svi zaslužuju osmjeh na licu, da bi bili sretni i nasmijani, budimo zajedno.

Posjetite nas od ponedjeljka (19. juni 2023.), kada otvaramo vrata ekskluzivnog Flagship-store u Sarajevu.

Dobrodošli, očekuju vas popusti, pokloni i iznenađenja.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba