fakta.ba

FHMZ: U Bosni oblačno, negdje mogući pljuskovi

U Bosni danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme,…

U Bosni danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje naoblake tokom dana. U Hercegovini pretežno vedro. U centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne se mogući slabi lokalni pljuskovi. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 24, a dnevna od 26 do 32, na jugu do 35 stepeni.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslije podne. Jutarnja temperatura oko 14, a dnevna oko 28 stepeni.

U petak u većem dijelu zemlje pretežno sunčano. Poslije podne porast naoblake u Bosni može usloviti lokalne pljuskove. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 37 stepeni.

U subotu u Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro. Tokom poslijepodneva jači razvoj oblačnosti širom zemlje može usloviti pljuskove i grmljavinu, koji lokalni mogu biti i izraženiji. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 29 do 35, na jugu do 38 stepeni.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba