fakta.ba

FK Sarajevo i Adidas dogovorili dugoročnu saradnju

Fudbalski klub Sarajevo

Sarajevo je u ljeto 2023. godine “presvučen” u Adidas, a sada je dogovorena nova saradnja dvije strane

Fudbalski klu Sarajevo i Adidas potpisali su ugovor koji Bordo klub i ovaj svjetski popularni brend veže do 2027. godine.

Saopštenje FK Sarajevo povodom ove saradnje prenosimo u cijelosti.

– FK Sarajevo i Adidas sa zadovoljstvom najavljuju dugoročnu saradnju koja će trajati do 2027. godine. Ovaj ugovor očvrstit će adidas kao službenog tehničkog sponzora našeg kluba.

Saradnja između FK Sarajevo i adidasa označava zajedničku posvećenost stilu i što je najvažnije, visokim performansama.

Sretni smo i ponosni što je globalni brend prepoznao kvalitetu, viziju i ideju FK Sarajevo. Ovo partnerstvo ne samo da naglašava položaj našeg kluba u fudbalskom svijetu, već također i adidasove kapacitete podržavanja razvoja na svim nivoima sporta. Riječ je o sveobuhvatnoj saradnji u kojoj će adidas osigurati vrhunsku odjeću i opremu za naše igrače, navijače, trenersko i pomoćno osoblje. Sa poznatom stručnošću u sportskim inovacijama partnera, sigurni smo da će Bordo nacija biti opskrbljena sa najboljom opremom za nastupe na terenu i van terena.

Naša predanost kvaliteti, profesionalnoj usluzi i atraktivnim cijenama učinila nas je prvim izborom za hiljade fudbalskih entuzijasta u 15 različitih zemalja i tržišta – izjavili su iz R-GOL.com.

R-GOL.com je najveći fudbalski retailer u Centralnoj Evropi, s opsežnom ponudom opreme renomiranih proizvođača. Ovo partnerstvo označava zajedničku predanost inovacijama.

Zajedno s adidasom, uzbuđeni smo što krećemo na ovo putovanje i radujemo se postizanju novih visina na terenu i izvan njega. Pratite nas za više novosti dok zajedno krećemo u ovo uzbudljivo poglavlje, stoji u saopštenju FK Sarajevo.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba