fakta.ba

Gradski stadion Konjic uskoro u punom sjaju

Na zadovoljstvo Konjičana, a posebno vjernih navijača Fudbalskog kluba Igman,…

Na zadovoljstvo Konjičana, a posebno vjernih navijača Fudbalskog kluba Igman, radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona ulaze u završnu fazu kako bi sve bilo spremno za početak drugog dijela prvenstva Premijer lige BiH.

Iz Grada Konjica naglašavaju kako će Gradski stadion uskoro zasjati punim sjajem i rekonstruisan spremno dočekati igrače i navijače Fudbalskog kluba “Igman”, kao i svih ekipa s kojima se “Igman” sastaje tokom drugog dijela prvenstva Premijer lige BiH.

Fudbalski klub Igman Konjic uz podršku Grada Konjica i stručni nadzor Nihada Hodžića, eksperta za infrastrukturu Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ovih dana privodi kraju radove na rekonstrukciji Gradskog stadiona, njegovom uređenju i prilagođavanju standardima koje igranje prvoligaških utakmica na jednom sportskom terenu zahtijevaju.

Sve navedeno omogućit će da Fudbalski klub “Igman” drugi dio prvenstva m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine igra na domaćem terenu pred svojom publikom i vjernim navijačima koji s velikim žarom iščekuju taj historijski trenutak.

Trenutno su u završnoj fazi radovi na postavljanju stolica na tribinama i uređenju terena, te finalni radovi na rekonstrukciji podtribinskog prostora sa pratećom infrastrukturom, urađenom s ciljem stvaranja uslova za što kvalitetnije djelovanje Fudbalskog Kluba “Igman”, kao i organizaciju različitih sportskih i kulturnih događaja u Konjicu, na moderno uređenom sportskom terenu.

Aktivnosti koje je FK Igman Konjic, uz svesrdnu pomoć i podršku lokalne zajednice i viših nivoa vlasti, proveo u proteklim mjesecima Konjic pozicioniraju na visoko mjesto, kada je riječ o sredinama koje sportistima osim ugodnog ambijenta i prirodnog okruženja pružaju i kvalitetne uslove za pripreme nastupa na takmičenjima koja im predstoje, saopćili su iz Grada Konjica.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba