fakta.ba

Istraživanje u Vogošći: Kako žive Bosanci i Hercegovci

Na području općine Vogošća od 20. maja do 30. juna…

Na području općine Vogošća od 20. maja do 30. juna bit će provedena anketa o prihodima i uslovima života u Bosni i Hercegovini 2023.godine.
Navedena Anketa je statističko istraživanje kojim se od slučajno izabranih domaćinstava prikupljaju podaci o prihodima, siromaštvu, socijalnoj isključenosti, materialnoj deprivaciji, socio-ekonomskim karakteristikama pojedinaca i uslovima života.

Prikupljeni podaci će se koristiti za dobivanje glavnih socijalnih indikatora na nivou BiH i entiteta. Anketiranje domaćinstava na terenu će obavljati anketari angažovani od strane Federalnog zavoda za statistiku. Provođenje ovog istraživanja će značajno doprinijeti razvoju statističkog sistema u BiH u skladu sa evropskim i međunarodnim standardima. Prikupljeni podaci iz ankete će biti povjerljivi i koristit će se isključivo u statističke svrhe.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba