fakta.ba

Kodro izabrao najbliže saradnike: To je završeno

Meho Kodro, novi selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine,…

Meho Kodro, novi selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, naredne sedmice objavit će spisak za kvalifikacione utakmice Zmajeva protiv Lihtenštajna i Islanda.

– Pratimo igrače, dosta utakmica, pokušavamo da se organizujemo, neke stvari stavimo uokvirimo, stavimo na svoje mjesto. Posla ima, to smo znali, ali isto tako ima optimizma i nade da će ovo što radimo dati nekog rezultata.

On je kazao da je završen izbor njegovih najbližih saradnika, odnosno stručnog štaba, a da će imena biti saopćena na konferenciji za medije.

To je završeno, najvjerovatnije ćemo u ponedjeljak imati konferenciju za štampu, objaviti spisak za naredno okupljanje i imena osoba stručnog štaba. Ima nekih tehničkih stvari koje treba da riješimo pa iz tog razloga nismo izašli s imenima u javnost – dodao je selektor BiH.

Pojedini mediji ranije su objavili da će s golmanima u narednom periodu raditi Siniša Mrkobrada, koji je bio u stručnom štabu Faruka Hadžibegića, a da će iz Hadžibegićevog tima ostati i kondicioni trener Almir Seferović koji je nedavno ostao bez posla u FK Sarajevo.

Zmajevi će osmog septembra u Zenici odmjeriti snage s Lihtenštajnom, a tri dana poslije bh. fudbaleri gostuju kod Islanda.

Poslije četiri kola grupe J kvalifikacija za EURO BiH ima tek tri boda, devet manje od Portugala, sedam od Slovačke i četiri od Luksemburga.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba