fakta.ba

Lendo u Travniku: Srednja Bosna može biti primjer čitavoj Federaciji i BiH

Kanton Središnja Bosna zbog suživota i dobre suradnje svih naroda…

Kanton Središnja Bosna zbog suživota i dobre suradnje svih naroda treba uzeti kao dobru praksu za čitavu Federaciju, ali i državu BiH, istaknuo je u ponedjeljak Refik Lendo (SDA), potpredsjednik FBiH prilikom posjeta Travniku.

Lendo je razgovarao s premijerom KSB Tahirom Lendom (SDA) i članovima braniteljskih udruga s područja KSB.

“Želio sam početi iz kantona koji je mene predložio za jednog od potpredsjednika FBiH. Ovo je pobjednički kanton gdje postoji veoma dobra suradnja između svih naroda, a posebno Srba, Hrvata i Bošnjaka i ovaj primjer treba uzimati kao dobru praksu na razini FBiH i BiH, kazao je potpredsjednik FBiH.

Istaknuo je da je zamolio predstavnike braniteljskih udruga da nastave voditi brigu o obiteljima “i da nijednog momenta ne bi bilo dobro da ova politička situacije utječe na njih, nego da oni vode računa jedni o drugima, zajednici i državi BiH”.

“Premijer me upoznao s političkim projektima na razini kantona, a istaknuli smo istovremeno i značaj formiranja vlasti na razini kantona i FBiH. Iskustva suživota i zajedničkog ophođenja iz ovog kantona trebaju poslužiti kao dobar primjer za formiranje vlasti”, dodao je Lendo.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba