fakta.ba

LJUBAV U HOTELU / Zdravko Mamić snimljen u Sarajevu kako uživa s 30 godina mlađom zaručnicom

Nakon što su hrvatski mediji prenijeli da je Zdravko Mamić…

Nakon što su hrvatski mediji prenijeli da je Zdravko Mamić navodno oženio 30 godina mlađu Hercegovku Jelenu Planinić, par je snimljen u jednom hotelu u Sarajevu.

Na fotografiji se Zdravko i Jelena mogu vidjeti dok sjede u društvu u jednom sarajevskom hotelu. Dok je Mamić uz široki osmijeh djelovao prilično dobro raspoložen, njegova partnerica je bila zadubljena u papir koji je držala ispred sebe.

Nakon objave vijesti o njihovoj vezi, djeluje da se par više ne skriva, a hrvatski mediji tvrde da su zajedno kupili i stan u Mostaru, kojeg trenutno uređuju. Neki su prenijeli i da su već “stali na ludi kamen”.

Kao što je već poznato, Zdravko i Jelena sarađuju na poslovnom planu. Naime, on je 1. decembra 2020. godine osnovao firmu Plavo sunce, te je “krenuo u solarnu invaziju na brojne hercegovačke gradove”, prenio je portal Hercegovina.info.

Godinu nakon Plavog sunca “rađa” se Majsko sunce, firma koja je osnovana 6. decembra 2021. godine, a gdje je kao direktorica navedena Jelena.

Inače, ona je bila udata za Hercegovca Dadu Planinića, o kojem se ne zna mnogo. Bivši čelnik Dinama se od bivše supruge Mirne Mamić navodno razveo prije godinu dana. Zdravko s Marinom ima dvije kćerke – Ivu i Luciju. Iz braka s Nadom Mamić ima sina Marija.

(Izvor: Klix)

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba