fakta.ba

Meho Kodro o pozivu sinu Kenanu: Igra dobro, daje golove. Šta bih trebao, da zadovoljim nekoga i da ga ne pozovem?

Moja poruka vama je da će Kenan igrati koliko bude…

Meho Kodro objavio je svoj prvi reprezentativni spisak od preuzimanja nogometnih “Zmajeva”.

Na listi igrača koji su pozvani za predstojeće kvalifikacijske mečeve protiv Lihtenštajna i Islanda nalazi se i njegov sin, napadač mađarskog Fehervara Kenan Koro.

I poziv Kodri mlađem bila je tema današnje pres-konferencije u Sarajevu.

“Kenan je moj sin i ja njega volim najviše na svijetu. Desilo se da sam ja tu sada, tu smo i sarađivat ćemo. Moja poruka vama je da će Kenan igrati koliko bude zaslužio.

Možete mi reći da je to subjektivna stvar. Naravno, sve je subjektivno, ali šta da vam kažem. Kenan u Mađarskoj igra dobro. Daje golove i kapiten je u ekipi.

Šta bih ja trebao sada. da zadovoljim nekoga i ne pozovem ga, zbog čega. Evo, dajte mi vi jedan razlog zašto da ga na pozovem”, rekao je Meho Kodro u obraćanju novinarima.

U četiri ovosezonska nastupa za Fehervar 30-godišnji Kenan Kodro postigao je tri gola. U dresu reprezentacije BiH dosad je odigrao 13 mečeva uz dva pogotka.

U posljednjem kvalifikacijskom meču, 20. juna protiv Luksemburga u Zenici, odigrao je 45 minuta.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba