fakta.ba

Messi je sve bliže povratku u Barcelonu: L'Equipe potvrdio da je bajki s PSG-om došao kraj

Nakon što su španski mediji proteklih dana počeli najavljivati spektakularni…

Nakon što su španski mediji proteklih dana počeli najavljivati spektakularni povratak Lionela Messija u Barcelonu, i ugledni francuski L'Equipe je potvrdio da je taj scenarij sasvim realan.

Messiju ugovor s PSG-om ističe na kraju sezone i on još uvijek nije objavio gdje će igrati iduće sezone.

Čelnici Barcelone i trener Xavi su potvrdili da su kontaktirali Messija i da su optimistični kada je u pitanju njegov povratak na Nou Camp, a sada su i novinari L'Equipea potvrdili da čudesni Argentinac neće ostati u Parizu.

“Messi i PSG su blizu rastanka”, naslov je članka L'Equipea u kojem su novinari francuskog lista saznali razlog zašto Messi ne želi ostati u PSG-u.

Naime, bogati vlasnici PSG-a su ponudili novi ugovor Messiju, ali uz znatno smanjenje plate, na što on ne želi pristati.

Prema saznanjima L'Equipea, u narednim danima Messi će i zvanično obavijestiti čelnike PSG-a da odlazi na kraju sezone, nakon čega će se moći posvetiti pregovorima s čelnicima Barcelone.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba