fakta.ba

fonTELe.ba / Napravite večeru za cijelu porodicu uz Philips fritezu na vrući zrak

Philips pametna friteza na vrući zrak stigla je u ponudu…

Philips pametna friteza na vrući zrak stigla je u ponudu fonTELe.ba. Radi se o najnovijem modelu sa XXL spremnikom, u koji bez problema možete spremiti I večeru za cijelu porodicu.

 Jedite zdravije obroke iz kojih je uklonjena suvišna masnoća. Philips Airfryer je Airfryer s tehnologijom uklanjanja masnoće koja odvaja i sakuplja suvišnu masnoću. Uživajte u slasnoj hrani, hrskavoj izvana i mekoj iznutra, najboljeg okusa i s minimalnom količinom masnoće.

Da, u novom Airfryer XXL možete pripremati obroke za obitelj. Puni kapacitet pojednostavlja pripremu velikih, ukusnih obroka. Također možete pripremiti cijelo pile ili čak do 1,4 kg krumpirića za gladnu obitelj ili prijatelje. S posadom velikog kapaciteta od 7,3 l možete poslužiti do šest porcija.

S praktičnim načinom rada za održavanje topline u obroku možete uživati kada ste za to spremni. Hranu je do 30 minuta moguće održavati toplom na idealnoj temperaturi.

Tehnologija Rapid Air tvrtke Philips stvara 7x brži protok zraka za slasno hrskave rezultate. Uživajte u zdravijim ukusnim užinama i obrocima, savršeno hrskavima, no mekima iznutra.

Airfryeri tvrtke Philips rade učinkovitije kako bi uštedjeli vrijeme i energiju kuhajući ukusna jela s do 70 % manje energije i do 50 % brže od tradicionalne pećnice.

Zahvaljujući košari QuickClean aparata Airfryer s umetnutom rešetkom koja sprječava lijepljenje, čišćenje je brzo i jednostavno. Budući da je košaru i odvojivu ladicu s premazom sprječava lijepljenje također moguće prati u perilici posuđa, njihovo pranje vrlo je jednostavno.

Airfryer vrućim zrakom priprema vašu omiljenu hranu, potpuno bez ili s malo ulja, tako da možete pržiti s do 90 % manje masnoće. Uživajte u odličnom okusu rezultata hrskavih kao da su pripremljeni dubinskim prženjem, no s manje masnoće.

Digitalno sučelje lako se primjenjuje zahvaljujući zadanim programima za pripremu zamrznutih krumpirića, mesa, ribe, cijelih pilića i pilećih bataka koji se pokreću jednim dodirom. Regulatorom QuickControl postavljaju se temperatura i vrijeme pripremanja.

U fritezi Airfryer možete pripremiti stotine obroka. Frigajte, pecite, roštiljajte, pržite, možete čak i podgrijavati obroke. Svaki je zalogaj ukusan zahvaljujući tehnologiji Air flow i zvjezdastom dizajnu tvrtke Philips. Ujednačeno priprema hranu sa svih strana za uvijek savršene obroke.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba