fakta.ba

Ove udobne, bezvremenske i elegantne komade brenda Tommy Hilfiger želimo u svom ormaru

Kada govorimo o sportskim luksuznim brendovima, Tommy Hilfiger je uvijek bio na…

Kada govorimo o sportskim luksuznim brendovima, Tommy Hilfiger je uvijek bio na samom vrhu. Američki brend od svog osnivanja ni jednog trenutka nije gubio svoj sjaj, a TH logo krasio je mnoge legendarne komade koji se i dan danas nose.

Iz sezone u sezonu brend uspijeva da svoje klasične krojeve prilagodi aktuelnim trendovima, čineći ih najpoželjnijom garderobom koja se lako kombinuje, nosi sa sobom potrebnu dozu ležernosti i spašava svaki outfit u bilo kom momentu.

Pored sjajnih krojeva, sinonim za modele američkog brenda je udobnost, što veseli mnoge koji uživaju da izgledaju prefinjeno, a ujedno ne žele da se odreknu komfora.

Ljetnom kolekcijom, brinući kako o ženskim, tako i o muškim kupcima, Tommy Hilfiger spojio je prepoznatljive vanvremenske klasike sa ovosezonskim trendovima i donosi komade koji će se vječno zadržati u vašem ormaru.

Komadi su dostupni u prodavnicama Tommy Hilfiger Fashion&Friends u šoping centru Delta Planet u Banja Luci. Takođe, kolekciju možete da istražite i onlajn na webshopu ili na Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Bonjour.ba

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba