fakta.ba

POGLEDAJTE ZALJUBLJENI PAR / Konačno otkriven dečko Džejle Ramović: Zaljubila se u Sarajliju, svoga klavijaturistu

Džejla Ramović, mlada zvijezda Granda konačno je objavila sliku sa…

Džejla Ramović, mlada zvijezda Granda konačno je objavila sliku sa novim dečkom. Poznato je da pjevačica krije svoju intimu i da nikada nije pričala o ljubavnom životu, a slike iz Dubaija su otkrile da je sada mnogo zaljubljena.

Njeno srce je osvojio mladi klavijaturista Ishak Kušumović iz Sarajeva koji već neko vrijeme prati Džejlu na svim nastupima.

– Džejla je prilično zatvorena i sve je iznenadila tim slikama iz Emirata koje je postavila. Odmah se saznalo ko je taj dečko pošto je u njenom bendu i prati je na svim na stupima. Imaju ista interesovanja i želje. Često su zajedno, ali niko nije znao da su u tajnoj vezi. Nikada se u javnosti nisu držali za ruke, bili su na distanci do sada jer nisu željeli da se sazna za njihovu ljubav – kaže jedan od pjevačicinih kolega.

– Ona je iz takve porodice i ne želi da se eksponira više. Ona se uvijek branila šutnjom, pa zato ni sada neće da potvrdi da je u vezi sa Ishakom iako ta ljubav traje već nekoliko mjeseci, a njeni roditelji ih podržavaju jer su ga upoznali i baš im se svidio jer pazi na nju i čuva je na nastupima – zaključio je izvor.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba