fakta.ba

PROCURILI RAZLOZI OTKAZIVANJA AMERIČKE TURNEJE: Šerif tražio avion s dva motora, jer mu četiri prave buku!?

Dugo najavljivana turneja Šerifa Konjevića po Americi, kako smo i…

Dugo najavljivana turneja Šerifa Konjevića po Americi, kako smo i pisali, neće biti održana! Organizatori su se samo nekoliko dana pred zakazanu turneju oglasili saopštenjem na svim zvaničnim društvenim mrežama.

-Važno obavještenje. Dragi prijatelji i poštovaoci naše organizacije, nakon dobijanja vize i objavljenih termina dva dana pred put Šerif Konjević je odličio da otkaže američku turneju. Kupljene karte možete vratiti na mjestu gdje ste ih kupili a novac će vam biti vraćen!

I danima se nije znao razlog zašto je turneja otkazana. No, kako saznajemo, razlog je najvjerovatnije bila visina honorara. Šerif je, kažu, tražio više novaca, što organizator nije mogao da ispuni, s obzirom na to da su se prije dogovorili za jednu određenu sumu. Jedan od bizarnijih razloga je i taj da je Konjević navodno želio putovati avionom koji ima dva motora, jer mu avion sa četiri motora stvara preveliku buku!?

Organizatori nisu mogli da odgovore na sve te želje Šerifa Konjevića, te su, kako smo načuli, zbog otkazivanja turneje otišli u minus oko 30.000 dolara.

Konjević je sa svoje zvanične Instagram stranice skinuo ovu najavu turneje koja je stajala do prije nekoliko dana.

(Express)

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba