fakta.ba

PU Banjaluka: Navijači Borca spremali napad na navijače Željezničara

Policijska uprava Banjaluka preduzima mjere i radnje u cilju bezbjednog…

Policijski službenici PU Banjaluka, su nakon izvršenih operativnih provjera i prikupljenih obavještenja u vezi sa održavanjem fubalske utakmice 14. kola Mtel Premijer lige BiH, koja će se održati danas na Gradskom stadionu u Banjaluci između Borca i Željezničara iz Sarajeva, donijeli bezbjednosnu procjenu da bi na navedenom događaju moglo doći do ugrožavanja bezbjednosti gostujućih navijača.

– U skladu sa tim, Policijska uprava Banjaluka, obavijestila je MUP Kantona Sarajevo, da dolazak i prisustvo navijača FK Željezničar nije dozvoljeno. Naime, izvršenim provjerama, došlo se do saznanja da navijači FK Borac spremaju napad na gostujuće navijače, na trasi kretanja, odnosno tokom njihovog boravka na području Grada Banjaluka – navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaju da su u prethodnom periodu evidentirani događaji i incideniti prilikom kojih su policijski službenici kod obje grupe navijača prije početka utakmica pronalazili opasne i nedozvoljene predmete, PU Banjaluka nije željela da ugrozi bezbjednost samog događaja.

– Policijska uprava Banjaluka preduzima mjere i radnje u cilju bezbjednog održavanja navedene fudbalske utakmice, kao i održavanja zadovoljavajućeg stanja bezbjednosti na području koje operativno pokriva – navodi se u saopštenju.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba