fakta.ba

Robert Decešin / Šta vidjeti u Saudijskoj Arabiji? (TOP 7 lokacija)

Čak 8 Jugoslavija može da stane na površinu Saudijske Arabije

Autor: Robert Decešin

Ako planirate putovanje u Saudijsku Arabiju i zanima vas šta sve možete raditi u ovoj zemlji u ovom videu, preći ćemo 7 najboljih lokacija koje trebate posjetiti kada ste ovdje. Nakon deset dana boravka i putovanja uzduž i poprijeko ove zemlje, napravio sam listu lokacija koje smatram najbitnijim za posjetu i koje su se meni lično najviše dopale.

A pored ovoga, napisao sam i ovaj vodič za putovanje zemljom gdje ćete u mnogo više detalja saznati kako se spremiti za posjetu Saudijskoj Arabiji, kao i video vodič koji možete pogledati ispod.

Koliko je teško obići Saudijsku Arabiju?

E sad ljudi, nego krenemo sa obilaskom, hoću da vam samo skrenem pažnju na jednu stvar, a to je koliko je Saudijska Arabija velika zemlja. Naime, ukupna površina bivše Jugoslavije bila je 255 hiljada kvadratnih kilometara, što priznaćete, uopšte nije malo, zar ne? Ali, ako pogledate na mapu svijeta vidjećete da čak 8 Jugoslavija može da stane na površinu Saudijske Arabije, te da ova zemlja zauzima nestvarnih 2,15 miliona kvardatnih kilometara površine i da je 13. najveća država na svijetu. Stoga, obići je i nije tako lako, te dobro vodite računa kada budete planirali vaš obilazak, jer se dosta vremena gubi idući iz jedne na drugu destinaciju.

Kompletan putopis pročitajte OVDJE!

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba