fakta.ba

Sarajevski reper prozvao Karleušu, ona mu odgovorila: Paori, dilujete drogu u školskom dvorištu

Jelena Karleuša brutalno je odgovorila reperima koji je prozivaju

Jelena Karleuša brutalno je odgovorila reperima koji je prozivaju, a posljednji u nizu je Adnan Nikšić poznatiji kao Sajfer.

On je kritikovao pop divu zbog onoga što je rekla o Aleksandri Prijović.- Dođe jedna Jelena Karleuša i kaže neki šund, nešto? Kome ćeš ti reći to? Šta tebi sad treba u ovim godinama da sabotiraš nekoga ili da kažeš da je neko šund, a ona kao nije? A pjeva o soku iz ovo, ono! Znaš, nema potrebe, bez veze traži neku pažnju, dira nekoga. Jednostavno, pukla si! Album ti je bezvezan i šta da ti radim – izjavio je reper, prenosi “Informer”.

“Seoski reper”

Nakon što je čula za ove prozivke, oglasila se Jelena.– Šta su se bre uznemirili ovi neki seoski “reperi” pa prozivaju? Ko vas dira, alo?! Te neki Crni celer (?!), te neki Safer. Pitam druga da mi kaže kako se zovu Indijanci da guglam, jer ne znam ko su, i umesto pjesama piše da su dileri droge! (Pa paori, vi ne samo da ste k***c reperi, nego ste i k***c kriminalci čim vas hvataju po školskim dvorištima dok djeci dilujete drogu!). Neka poslušaju kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će ikada imati ovakav stil, hit i slavu! P. S. (Džaba vam kokain, seljačine, video košta više nego što ste prodali djeci u životu). E da, tekst je napisala kraljica repa Mimi Mercedes. Ovo je poruka svima koji s**u. Rat bre! – napisala je Jelena na Instagramu.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba