fakta.ba

Spektakularnim nastupom ukrajinskog dua Artbata ispred Vječne vatre u Sarajevu zatvoren je 29. Sarajevo Film Festival

Artbat je najuspješniji ukrajinski elektronski duo koji uživaju i globalno…

Artbat je najuspješniji ukrajinski elektronski duo koji uživaju i globalno popularnost, a sinoć je priredio spektakl u Sarajevu. Odlična atmosfera se osjetila na svakom koraku, a prizor iz zraka je bio magičan.
Na hiljade posjetitelja, Sarajlija i turista iz cijelog svijeta preplavilo je centar grada kako bi uz zarazne ritmove ispratila 29. izdanje SFF-a. Hiljade ljudi uživalo je i zabavljalo se ispred Vječne vatre do ranih jutarnjih sati.

DJ dvojac After Affair zagrijao je atmosferu u Titovoj ulici, nakon čega su se na balkonu iznad Vječne vatre pojavili Rajot i Luka Čikić. Vurhunac večeri i usijana atmosfera uslijedila je kada je svoj nastup započeo ukrajinski duo.

Njihov nastup obradovatao je sve ljubitelje elektronske muzike i odlične atmosfere. Ovaj duo je osvojio svijet elektronske muzike, a tome je doprinijeo i njihov remix trake Monolink – Return to Oz koja ima skoro 70 miliona pregleda samo na YouTubeu.

Artbat su osnovala dva iskusna DJ i producenta iz Kijeva – Artur i Batish. Njihov portfolio se nadovezuje na seriju od oko 10 uspješnih izdanja koja su se našla na svjetskim top listama i osvojila brojne plesne podijume širom svijeta.

Ovaj događaj organizuje Garden of Dreams u saradnji s Ministarstvom kulture i sporta Kantona Sarajevo i Visit Sarajevo.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba