fakta.ba

Tuzlaci krali po Mostaru

U mostarskom naselju Salakovac protekle noći došlo je do provale…

U mostarskom naselju Salakovac protekle noći došlo je do provale u dva objekta, a pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) s tim u vezi uhitili su tri osobe.

Kako je priopćeno iz županijskog MUP-a, patrola policije PS Sjever Mostar prilikom obilaska terena oko 23 sata uočila je da su izvršene provale i premetačina stvari u TR „Leri Salakovac“ i UO „Olimpijada“.

Nedaleko od tih objekata patrola policije je na nepristupačnoj lokaciji uočila skriveno vozilo „Audi A4“, nizozemskih registarskih oznaka. O svemu su obaviještene policijske patrole na terenu koje su vrlo brzo u naselju Rodoč, zbog osnovane sumnje da su izvršili gore navedene provale i lažno prijavljivanje krađe vozila, lišili slobode A.B. (1972.) , N.Š. (1980.) i A.Ž.(1986.), svi iz Tuzle. S istima se još nalazila i F.B. (1996.).

U tijeku je kriminalistička obrada.

Istoga dana PU Mostar je u 10 sati ujutro obaviještena da je na parking prostoru kod Razvitka izvršeno razbojstvo.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije koji su zatekli oštećenog A.Z. (1960.) iz Mostara. On je naveo da su mu prišle dvije nepoznate maskirane osobe i uz prijetnju pištoljem iz njegovog vozila uzela torbu u kojoj se nalazila veća količina novca nakon čega su se udaljili u pravcu juga.

O svemu su upoznate policijske patrole na terenu koje poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba