fakta.ba

U Sarajevu održana promocija ljetne turističke ponude Crne Gore

U Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, danas je održana…

U Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, danas je održana zvanična promocija ljetne turističke ponude Crne Gore uz klapu “Castel Nuovo” i KUD “Njegoš”.

Predstavnici turističkih organizacija iz Crne Gore organizirali su prigodne promotivne aktivnosti kako bi građane Bosne i Hercegovine informisali o ovogodišnjoj ljetnoj turističkoj ponudi.

Članovi Kulturno-umjetničkog društva “Njegoš” su istovremeno predivnim folklorom i narodnim igrama predstavili Crnu Goru i izmamili aplauze Sarajlija i turista.

Ljiljana Čukić iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore istakla je da su građani Bosne i Hercegovine uvijek dobrodošli u njenoj zemlji.

“Ove godine mi u turističkim organizacijama i kompletna turistička privreda potrudili smo se da ponudimo dosta toga novoga, nove turističke proizvode i da kvalitet ponude podignemo na još veći nivo“, kazala je Čukić te dodala:

Promocija ljetne turističke ponude Crne Gore
Foto: N.G./Radiosarajevo.ba: Promocija ljetne turističke ponude Crne Gore

“Građani Bosne i Hercegovine su zaista brojni gosti tokom sezone u Crnoj Gori, a nadam se da će tako biti i ove godine jer Crna Gora ima šta da ponudi i uvijek ima nešto što ostane neotkriveno, a to su naši nacionalni parkovi, sjever Crne Gore, naše planine, divna jezera i svakako primorje ove godine nudi brojna dešavanja, dobru zabavu, divne kulturne manifestacije i pristupačne cijene.

Napomenula je da su posebno vodili računa o cijenama, kako bi bile pristupačne za sve posjetioce.

“Imajući u vidu ekonomsku situaciju ne samo u regionu nego i u Evropi, ipak smo vodili računa da se to ne osjeti i da naši gosti ipak uživaju tokom ljeta i boravka u našoj zemlji”, rekla je Čukić.

Kako je navela, zavisno od lokacije i vrste smještaja, ove sezone je na raspolaganju smještaj za četveročlanu porodicu već od 38 eura (74,31 KM) pa nadalje po danu.

Osim toga, ove godine građani Bosne i Hercegovine u Crnu Goru mogu putovati i avionom jer će od 3. jula biti uveden let Sarajevo – Podgorica, jednom sedmično.

Promocija ljetne turističke ponude Crne Gore
Foto: N.G./Radiosarajevo.ba: Promocija ljetne turističke ponude Crne Gore

Najpopularnije turističke destinacije u Crnoj Gori tokom ljeta su Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar i Ulcinj.

Osim crnogorske obale, popularne destinacije su i Nacionalni park Skadarsko jezero i Nacionalni park Lovćen u centralnom regionu Crne Gore kao i Nacionalni park Durmitor, Nacionalni park Biogradska Gora i Nacionalni park Prokletije na sjeveru.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba