fakta.ba

“U susret domovini”: U Sarajevu veliki skup bh. poduzetnika

“Zajedno gradimo bolju budućnost za BiH” na kraju su oni…

U Gazi Husrev-begovoj biblioteci otvoren je manifestacija “U susret domovini” koji se održava u Sarajevu od 27.07-30.07.2023. godine.

Iza organizacije stoje Fondacije poduzetnika u BiH i neformalne grupe Moja domovina.

U prelijepom ozračju Gazi Husrev-begove biblioteke su domaćini poželjeli dobrodošlicu. Ispred Fondacije poduzetnika u BiH, direktor fondnacije Ismail Šehić. On se zahvalio svim prisutnim i zaželio da sto bolje provedu u naredna tri dana.

A ispred neformalne grupe građana Moja domovina, se obratio Haris Muratović.

Nakon toga je prf. dr. Kasim Tatić održao uvodno motivaciono predavanje, a počeo je na neuobičajan način sa izvođenjem pjesme “Čaršija”.

Kako su ranije naveli iz Fondacije poduzetnika: “Naš cilj je okupiti 100 uspješnih poduzetnika dijasporaca koji kroz humanitarni rad, edukacije, društveno korisno poslovanje i mnoge druge inicijative aktivno doprinose razvoju BiH. Ovaj događaj donosi priliku da se povežemo, razmijenimo ideje, iskustva i motivaciju kojom možemo graditi bolju budućnost.”

“Očekuje nas nevjerovatna atmosfera susreta, prepuna motivacijskih govora, panela sa vodećim stručnjacima i umrežavanja potrebnih za uspjeh u poslovnom svijetu” poručuju iz Fondancije, te dodaju “Bit će to prilika da stvorimo nove veze i podržimo jedni druge u ostvarenju naših ciljeva.”

“Zajedno gradimo bolju budućnost za BiH” na kraju su oni poručili.

Vijesti.ba/N.Ć.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba