fakta.ba

Vesni Zmijanac ugrađen bajpas: Nikolija sve vrijeme bila uz majku

Pjevačica Vesna Zmijanac je shvatila da je stanje alarmantno i…

Pjevačica Vesna Zmijanac je shvatila da je stanje alarmantno i da više ne smije da se igra sa zdravljem, pa je odlučila da posluša doktore koji su je podvrgli ugradnji bajpasa.

– Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć doktora. Oni su je posavjetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je pristala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih doktora – kaže izvor za “Blic”.

Vesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava savjeta doktora.

– Morati će da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vrijeme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmijehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj” – dodaje izvor.

Inače, Vesna nikad nije krila da se dugo bori sa štitnom žlijezdom. 

– Uradila sam hormone štitne žlijezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promjenom vremena – kazala je Vesna Zmijanac jednom prilikom.

Ona je tada istakla sa kakvim se promjenama suočila.

– Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Vidjeti ćemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola – dodala je tada za “Naše novine” , pa istakla da redovno posjećuje doktore i kontroliše rad štitne žlijezde.  

Vesna je otkazala sve nastupe koje je imala zakazane i pomjerila za nove datume kada se oporavi.

Kćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, se ne odvaja od majke. Ona je sve vrijeme tokom boravka u bolnici bila uz majku, a operaciju čekala u holu bolnice.

– Baš je bila nervozna kako će proteći operacija. Sve vrijeme je molila boga da operacija protekne u najboljem redu i da doktori kažu da je Vesni dobro. Njih dvije su baš vezane. Dok je ona brinula o mami, Relja je čuvao kćerke. Dobro su se organizovali da niko ne trpi – dodaje izvor za “Blic”.

Kada je budu otpustili iz bolnice, Vesna planira da oporavak nastavi na Bukulji. Prijati će joj kako je ranije rekla prijateljima svjež vazduh i zdrava hrana.

– Vesna voli Bukulju, tamo je njen mir. Prija joj da je dalje od gradske gužve i tamo će provesti nekoliko sedmica dok se ne oporavi. Kćerka i unuke će je obilaziti – zaključuje izvor.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba