fakta.ba

Zvizdić čestitao Dan nezavisnosti BiH

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis…

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis Zvizdić u povodu 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine uputio je čestitku svim bh. građanima u zemlji i inostranstvu. 

– Poštovane građanke i građani naše jedine domovine Bosne i Hercegovine, upućujem vam iskrene čestitke povodom 1. marta, Dana nezavisnosti, sa željom da još odlučnije koračamo naprijed na našem evropskom i NATO putu i da zajedničkim vrijednim i predanim radom doprinesemo da unaprijedimo standard života u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

Prije 31 godinu, referendumom o nezavisnosti, više od dvije trećine bh. građana izjasnilo se za suverenu, demokratsku i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu. Izjasnili su se za multietničku i demokratsku državu i za zemlju kulturne i vjerske tolerancije. Zato, danas kada se suočavamo sa brojnim izazovima, moramo puno više raditi kako bismo sačuvali dostojanstvo svakog građanina naše zemlje. Sretan vam 1. mart – Dan nezavisnosti! – navodi se u čestitki predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH Denisa Zvizdića, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH. 

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba