fakta.ba

Zvizdić uputio čestitku povodom 1. maja: Uvjeren sam da možemo bolje raditi na unaprijeđenju poslovnog ambijenta

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis…

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis Zvizdić uputio je čestitku povodom 1. maja, Međunarodnog dana rada.

– U vremenu kada se borimo da obezbijedimo što bolji ambijent za svakog našeg građanina i kada radimo na stvaranju uslova da svaki čovjek živi od svoga rada, vještine koju je savladao i znanja koje je stekao, povodom ovog međunarodnog praznika upućujem čestitke svim građanima Bosne i Hercegovine u zemlji i u dijaspori. Uvjeren sam da u narednom periodu možemo još više i bolje raditi na unaprijeđenju poslovnog ambijenta kako bismo obezbijedili da svaki građanin čestito i dostojanstveno živi u svojoj domovini Bosni i Hercegovini. Želim vam da ovaj praznik provedete u zdravlju i miru sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima – piše u čestitki predsjedavajućeg Zvizdića. 

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba