fakta.ba

Del Boy se vraća na male ekrane: Objavljena prva slika sa nove serije. Evo o čemu se radi

Objavljene su prve slike američke komedije Frasier reboot

Objavljene su prve slike američke komedije Frasier reboot, na kojima se vidi britanska zvijezda Nicholas Lyndhurst kako pijucka uz Kelsey Grammer.

Najpoznatiji po ulozi Del Boyevog nesretnog mlađeg brata Rodnija Trotera u Only Fools And Horses, Lyndhurst će u novoj sezoni igrati Fraiserovog starog prijatelja sa koledža Alana Kornvola, sada univerzitetskog profesora, piše Sky.

Grammer ponavlja glavnu ulogu psihijatra dr. Frasier Cranea, koji se prvi put pojavio u sitcomu Živjeli, čija se radnja odvija u Bostonu, prije nego što je imao svoj spin-off set u svom rodnom gradu Sijetlu.

U novoj seriji, vratio se u Boston i ima “nove izazove s kojima se mora suočiti, nove veze koje treba stvoriti i jedan ili dva stara sna koje treba konačno ispuniti”.

Ranije je Lyndhursta opisao kao “jednog od najsmješnijih ljudi” s kojima je radio.

Streaming mreža Paramount+ objavila je u utorak da će nova emisija biti pokrenuta u oktobru.

Često spominjanog u originalnoj seriji, Frasierovog sina Freddyja igrat će britanski glumac Jack Cutmore-Scott, najpoznatiji po američkoj kriminalističkoj seriji Deception.

Toks Olagundoje, koji je glumio u ponovnom pokretanju serije Fatalna privlačnost, igrat će novi lik Oliviju, Alanovu koleginicu i šeficu odsjeka za psihologiju univerziteta.

Zvijezda serije Expanse, Jess Salgueiro, također se pridružuje kao Freddyjeva cimerka Eve, dok Anders Keith igra Frasierovog nećaka Davida.

Tizer za emisiju sadrži novi snimak originalne tematske pjesme, Tossed Salads & Scrambled Eggs, i obećanje da je “Frasier ponovo ušao u zgradu” – sa “nema više pozivatelja” već “svim novim prekidima”.

Frasier se prvobitno vodio od 1993. do 2004., a ranije je glumio Jane Leeves kao Daphne Moon, David Hyde Pierce kao dr Niles Crane i Peri Gilpin kao Roz Doyle.

Serija je pokupila mnoštvo nagrada i dobila široko priznanje kritike, sa 37 Emmyja i ukupno 107 nominacija, a Grammer je osvojio Emmy, Zlatni globus i nagrade Udruženja filmskih glumaca za svoj portret lika.

Snimljena pred publikom u studiju uživo u studiju Paramount u Los Anđelesu, emisija će početi da se prikazuje na Paramount+ 12. oktobra.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba