fakta.ba

Odbojkaški klub Vogošća u 2024. želi ulazak u viši rang takmičenja

Odbojkaški klub Vogošća osnovan je 1997. godine. Zahvaljujući entuzijazmu uprave…

Odbojkaški klub Vogošća osnovan je 1997. godine. Zahvaljujući entuzijazmu uprave kluba, trenerima i drugim poštovaocima ovog sporta i samog kluba, možemo reći da je prošla godina bila veoma uspješna i da će zahvaljujući postignutim rezultatima ostati zapisana kao godina u kojoj je napravljeno nekoliko značajnih pomaka, kako rezultatskih tako i u samoj organizaciji kluba.

Što se tiče  igračica, iz dana u dan sve više napredujui postaju vrhunske igračice, a do toga naravno stižu uz  mnogo truda i rada. 2024. godina bi trebala biti godina u kojoj će ovaj klub nastaviti tamo gdje se stalo  prošle godine, ambicije su ulazak u viši rang takmičenja, jačanje škole odbojke kako bi se stvorile predispozicije za igrački kadar na koji se računa u budućnosti.

2024. godina za OK Vogošća počeo je radno, već u prvom mjesecu ove godine uspješno su organizovale Tradicionalni odbojkaški turnir, njegovo dvadeseto izdanje na kojem su osim odličnog domaćinstva pokazale i igračke kvalitete osvojivši prvo mjesto.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba