fakta.ba

Victoria Beckham lansira tri mirisa nadahnuta trenucima iz svog braka

Victoria Beckham priprema se za lansiranje tri debitantska mirisa

Victoria Beckham priprema se za lansiranje tri debitantska mirisa svog istoimenog brenda, a The Vogueu je otkrila osobne priče koje su nadahnule njezine nove mirise.

Ove parfeme pažljivo je napravio parfumer Jérôme Epinette.

“Proveo sam mnogo vremena s njom, počeo sam s njezinim pričama i stvorio mirise oko njih”, rekao je Jérôme Epinette za The Vogue.

Svaki parfem nosi note koje Victoria povezuje s razdobljima iz svog bogato dokumentiranog života. Te mirisne kompozicije su elegantno upakirane u šik bočice i nose zanimljiva imena: Portofino ‘97, Suite 302 i San Ysidro Drive, prenosi Index.

San Ysidro Drive

Miris San Ysidro Drive je oštar i energičan, a nazvan je po ulici u Beverly Hillsu u koju se Beckhamova porodica preselila 2007. godine. Ona se prisjeća: “To je bilo vrijeme ozdravljenja. Podsjeća me na Malibu, planinarenje i surfanje s djecom. To su bili dani koje smo proveli tamo.”

Suite 302

Suite 302 predstavlja savršeni hotelski apartman u Parizu – donosi atmosferu uzburkanih putovanja u francusku prijestolnicu s Davidom, potičući prisjećanje na snimke iz tabloida s početka 2000-ih. “Sjećam se da sam izlazila iz The Ritza noseći leopard-uzorak korzet s ljubičastom čipkanom minicom dok su me paparazzi jurili”, kaže ona. “To je bilo glamurozno.”

Portofino ‘97

Njihova rana udvaranja zabilježena su u euforičnom Portofinu ‘97. Nakon tri mjeseca veze rezervisali su sobu u legendarnom hotelu Splendid na litici. “Sjećam se kako je David ležao na krevetu, a ja sam otvorila vrata koja su gledala prema moru i bilo je tako impresivno. Nikada prije nisam doživjela ništa slično. Nikada, nikada neću to zaboraviti”, rekla je.

Mirisi Victoria Beckham lansiraju se 29. septembra, a cijena za bočicu od 50 ml iznosi 200 eura.

Pratite nas
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Copyright © 2023 fakta.ba | Powered by fakta.ba